Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Metal Gear Solid mozi

2008.03.14. 19:52 koimbra 4 komment

Bizonyára sokan ismerik a Metal Gear Solid játékot (jómagam nem kerültem a közelébe eleddig). Nos mint sok más játékot ezt is elérte a végzete, megfilmesítik. Producere Michael De Luca lesz, kinek nevéhez fűződik a Szellemlovas, Zathura vagy a Penge 2.

Rendezői székbe pedig Kurt Wimmer ülhet. Wimmer kezdetben még forgatókönyvíróként volt ismert (A gömb, Thomas Crown ügy), majd ledirigálta a sokak által dicsőített Equlibriumot és a többek által gyűlült Ultraviolát.


Itt jegyezném meg, hogy a Painkiller nevezetű játékot (na ezt végigtoltam) is megfilmesíitik.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr64381244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kahuna (törölt) · http://bigkahuna.blog.hu 2008.03.14. 21:20:08

Nem filmre való történet... Nagyon sokat fog csorbulni az értéke a vásznon ráadásul Wimmert a legrosszabb rendezők közt tartom számon. Az Equilibrium a legjobb példa rá hiszen a zseniális ötletből majdhogynem celluloid szemetet csinált, de az ötlet még igy is erősebb volt és amiatt örvend jó kritikának a film. (pedig lehetne ott is ahol a mátrix van). Az Ultraviola meg szintiszta 10/1

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.03.14. 21:34:14

Nálam az Equlibrium a Végső állomáshoz hasonlít, ezt ideadták többször, kihoztam vagy háromszor, mire megnéztem. És nagyon jó kis film volt. Az Ultraivolát mindenki szidta, de nekem meg bejött, megfogott na. Ennek örömére el is indulok a legközelebbi vendéglátó egység felé

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2008.03.14. 21:37:57

Koimbra valahogy tessék sürgősen pótolni a metal gear solidokat :)

CoLoS 2008.03.15. 16:04:55

Na ismét egy katasztrófális adaptácionak nézünk elébe...
süti beállítások módosítása