Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jackman szexklubban időzik majd a gázra lép

2008.03.21. 13:32 koimbra Szólj hozzá!

Ewan McGregor és Hugh Jackman beharangozott közös filmje a The Tourist  címet váltott, most Deception néven fut. A thrillerben McGregor könyvelőt alakít, aki megismerkedik Jackmannel, aki bevezeti őt a szexklubbok világába, ahol is a kis számokkal foglalkozó szemüveges fickó eltölt egy éjszakát egy nővel (Michelle Williams), ezután a csaj eltűnik. McGregort pedig gyilkosságal gyanúsítják.
A honlapon megtekinthető az előzetes és pár kép.

Jackman ezután  egy thrillerben vesz részt, a címe Drive. A James Sallis regényéből készülő film egy hollywoodi kaszkadőrről szól, aki bankrablásoknál segít menekülni. Jackman a film társproducere is lesz egyben. A rendező pedig Neil Marshall (Descent), aki a legutóbbi filmje (Doomsday) csalódást okozott a mozis kasszáknál. Marshall tervei között szerepel még egy western-horror is (Sacrilege).
Címkék: miújság szex telefonhívásra

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr62390834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása