Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.03.27. 05:14 koimbra 1 komment

A mai naptól 5 új film a magyar mozikban

A bakancslista (The Bucker List): Jack Nicholson és Morgan Freeman közös filmje, amiben a két színészlegenda haldokló rákos beteget játszanak. Egyikük írt egy bakancslistát, ami azt mutatja, hogy mit is szeretne véghezvinni az életben. A másik megtalálja a listát, kiegészíti és elindulnak ők ketten, hogy megvalósítsák az összeírtakat. Erre tuti elmegyek, még ma, délután.

Az éjszaka urai (We Own the Night): Bobby Green (Joaquin Phoenix) egy bárt üzemeltet, aminek főnöke droggal üzletel. Bobby családja pedig tősgyökeres rendőökből áll. Mi lesz itt? Erre is elmegyek

Van barátod? (Mon meilleur ami): francia vígjáték. Francois sikeres és befutott műkereskedő, belemegy egy fogadásba, miszerint 10 napon belül be kell mutatnia a legjobb barátját (ami nincs neki), különben oda a legértékesebb antik vázája.

Rövid, de kémény...az életem: magyar vígjáték. Kornélnak egy jósnő azt mondja, ha nem születik hamarosan gyermeke, akkor az élete véget ér. Aztán mikor két terrorista és egy húsvéti nyúlnak öltözött sorozatgyilkos az életére tör elkezdi komolyan venni a jósnő szavait. Bukta lesz szvsz.

U2 3D: A világ legelső élőben felvett digitális 3D-s filmje.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr53397559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.03.27. 16:19:24

Az egyetlen ami érdekelne, az az Éjszaka urai. De azt már láttam.
süti beállítások módosítása