Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nemzetközi Box Office

2008.03.28. 12:27 koimbra Szólj hozzá!

Nézzük a nemzetkezözi bevételek hogy alakultak múlt hétvégén (Amerikán kívüli bevét)

27 millió dollárt keresett az i.e. 10.000, ezzel megőrizte első helyét, 117 milliót hozott eddig nemzetközi fronton. 200-ig biztos elmegy, Amerikában pedig 90 és 100 milla között reked meg valahol, így kb 300 milliós összbevételre számíthat.

Második helyen áll a Bienvenue chez les Ch'tis francia filmecske, ami múlt hétvégi 26 milliójával már 114-nél jár. Nem semmi. Hollywood már remakelné.

A Horton 24 milliós bevételével már az 50-est tapossa. Sok-sok milla fog még befolyni ebből.

A Spiderwick krónikák a negyedik helyen áll, 16 milliót hagytak ott a nézők a mozikban, így már közel 31 milliót szedett össze. Ráférne pedig a siker, hiszen az USában nem tódultak rá a nézők.

12 millió dollárért érdeklődtek a Step Up második része után (jövőhéten nálunk is bemutatják), 38 milliónál állnak éppen a táncosok. Az első rész közel 49 milliót hozott nemzetközileg, ezt szvsz túlszárnyalja majd.

A Race a közel 10 millió dollárjával a hatodik helyen nyitott. Egy közel két és fél órás thrillerről van szó.
Címkék: boxoffice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr15400465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása