Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Box Office: ...és Blackjack

2008.03.30. 19:28 koimbra Szólj hozzá!

Hétvégi amerikai mozis eredmények:

Az első helyen nyitott a 21, ami igaz történet alapján készült, Brett Ratner volt a producer, a főszereplő pedig Jim Sturgess, Kevin Spacey. A történet pedig Vegasban játszódik, a a szerencsejáték világában. 23,7 millió dolláros eredményt ért el a hétvégén, 35-ből készült, a más forrás szerint pedig 75-ből, ami ha igaz, akkor bajosan érheti el.

Második helyre csúszott a Horton, 17,4 milliót keresett Jim Carrey szinkronjával készült mese, így már 117 milliónál jár éppen.

A szuperhősöket és képregényfilmeket paródizáló Superhero Movie 9,5 millióval kezdett, ez gyengébb nyitás, mint a korábbi hasonló paródiáké, talán végre a nézők magukhoz kapnak és nem teszik sikerré az ilyen filmeket. 35-ből készült, ezt nem fogja elérni.

Tyler Perry Meet the Brown rendezése egy nagyobb csökkenést könyvelhetett el a múlt hétvégéjéhez képest, azaz 7,7 milliót sikerült csak összekaparnia, már 32,8 milliót szedett össze, 40-50 millió között megreked valahol.

Judd Apatow újabb filmje az Dribillit Taylor csak 5,8 millió dollárt hozott, így már 20,5 milliója van, nem fog túl sok összeget még magához vonzani.

A Shutter horrorra 5,3 milliót költöttek a nézők, így már 19 milliónál jár. Talán még a 30 milliós végösszeget megcsípheti.

Az i.e. 10.000 jelenleg 85 millió dollárt tudhat magáénak, a most hétvégén keresett 4,8 millióval együtt. 90 és 100 millió között fullad ki, de nem elképzelhetetlen, hogy megpróbálják átlökdösni a 100 millán.

A Stop-Loss 1291 moziban indították útjára, hozott is 4,5 milliót, ami egy gyenge eredmény sajnos, 25 millióból forgatták, ezt nem éri el az USÁ-ban.

Martin Lawrence kicsit örülhet, mivel a College Road Trip filmje nem esett nagyot az előző hétvégéhez képest, a 3,5 milliós hétvégi eredményével már 38 milliója van a filmnek, de ez még mindig nem túl jó eredmény.

És tizedik helyen tanyázik a The Bank Job, ami hétről hétre szép csökkenéseket produkál, tehát nem csökken nagyot a bevétele az előző hétvégéhez képest, most jelenleg 2,8 milliót tudhat magáénak, így már 24 milliója van össz.
Címkék: boxoffice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr54403526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása