Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Se F4, se X-Men, se Constantine

2008.04.02. 20:33 koimbra 1 komment

Habár Francis Lawrence szívesen nekiugrana az Constantine folytatásának, Keanu Reeves kijelentette őt bizony nem érdekli a folytatás.

A Fantaszikus négyessel kapcsolatban pedig Jessica Alba mondta, hogy örömmel szerepelne a harmadik részben, de Chris Evans (a Fákyla) azt mondta, hogy nem keresték meg még öket a folytatással. A Fox állítólag egy Ezüst Utazó mozifilmet szeretne összehozni, így hanyagolja az F4-et.

Az X-men 3 után lehetett olvasni olyan hírt, hogy megkezdődtek az X-men 4 elkészületei, sőt bemutató dátum is volt, 2007. dec. 1. Azonban csak a Wolverine készülget, a Magnetonak is hamarosan nekiállnak. Shawn Ashmore szerint (Jégember volt az X-men-ben) viszont teljesen valószínűtlen, hogy elkészüljön a folytatás.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr8408590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MoziFan · http://mozifan.blog.hu 2008.04.04. 01:03:28

Sosem értettem miért kell szétszedni valamit (pl. itt hősöket) és külön filmet csinálni belőle? Nem tanultak a Jóbarátokból? Mekkora bukás lett a Joey. Wolverinet még esetleg megnézném a karakter és Jackson miatt, de mi a francot akarnak az Ezüstutazóval és a Magnetóval? Ennyi erővel csinálhatnak Jokerral is különálló filmet vagy a Transformersből csak az egyik robottal. Értelmetlen az egész...
süti beállítások módosítása