Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az abszolút munkamániások

2008.04.09. 10:50 koimbra 3 komment

Bruce Willis régebben évente forgatott vagy 4-5 filmet, egy újságban áradoztak róla, hogy milyen jól bírja. Hasonló csodálatot fejezett ki valamelyik író Samuel L. Jackson iránt, aki szintén szerepelt olyan 4-5 filmben évente. Ők lennének az igazi munkamániások? Hát nem.

Michael Madsen szereplésével 13 film kerül bemutatásra idén, amelyek közül talán csak a Tarantino felügyeletével készült Hell Ride ismertebb.


Danny Trejo pedig 14 filmben tűnik fel idén, tavaly se nagyon fogta vissza magát. Úgy néz ki kell a pénz:)



Tudom, hogy ezek nem teljesen főszerepek, de akkoris...hogy bírják ezt a tempót? Vagy miért vállalnak be ennyit? Madsent nem értem, mivel szerintem elhalmozzák jobb szerepajánlatokkal, lenne választania miből. Trejo esetében pedig nem is csodálkozom.
Címkék: érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr95418110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tresh 2008.04.09. 11:59:13

Ha kell egy marcona mexikói, hívd Trejot! Ő meg el is vállalja. Egyébként nem hiszem, hogy a pénzről lenne már itt szó, egyszerűen szeretik a munkájukat, és csinálják. Meg ez olyan, hogy egy színész is évente rengeteget lép fel a színházával, ergo bírható a sok szereplés. Csak minek? Annyi pénzt kapnak egy szerepért, hogy vígan elédegélnek belőle akár évekig.

tresh 2008.04.09. 12:00:13

eláéas a utlelágagázsaoe

tehát: *eléldegélnek. :)

H.Krisz 2013.10.07. 16:03:13

Trejo elmondta, miért csinálja ezt a nagy hajtást! Mivel élete első 41 évében csak a drogozás és rablás tette ki a minden napjait. Majd 85'ben amikor felkérték egy filmhez szakértőnek, majd box edzőnek a fő szereplő mellé végül inkább berakták a filmbe, akkor érezte ugyan azt az adrenalin bombát! Azóta úgy érzi így tudja behozni az elvesztegetett éveket. (11-et börtönben is ült) Menet közben a sok B-kategóriás (talán néha C, D és E) filmek után azért pár rendező fel figyelt rá és komolyabb szerepeket is adott neki. Rodriguez, Tarantino... Végül az elmúlt pár évben annyira felkapott lett, hogy 2013-ban 24 mozi/videó filmben szerepel amiből 20-ban fő szerepet játszik és 4-ben mellék szerepei vannak. Ezentúl feltűnik 2 rövid filmben és 2 sorozatban!
Már 2014-re is van 7 film a listáján és 2015-re is van előjegyzése! 69 éves, de még mindig formában van és őrülten beleszeretett a filmezés világába. Persze biztosan a pénz is motiválja valamennyire, de eddig leforgatott 256 szerepével 28 év alatt még mindig csak olyan 15-18 millió nettó bevételre tett szert!
süti beállítások módosítása