Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Babiloni zzzzűrzavar

2008.04.10. 18:05 koimbra 1 komment

2006-ban kezdtek hozzá a Babylon A.D. filmnek, amelyben a főszereplő Vin Diesel, a rendező pedig  Mathieu Kassovitz (Gothika). A forgatáson gyakoriak voltak a problémák, Kassovitz túllépte jelentősen a költségvetést, a majd közte és a Diesel között napi szinten jöttek elő a nézetkülönbségek. Végül csak sikerült befejezni a forgatást, a bemutató dátuma is ki lett tűzve augusztus 29.-re- A rendező jelenleg a Fox stúdióval a vágás tekintetében vív csatát.

Jelenleg úgy néz ki, hogy az amerikai nép és meg az európai nép is két külön verziót láthat. Amerikában 90 perces verziót mutatnak majd be, Európában 160 perceset. Azonban az újabb hírek szerint az európai verziót inkább 100 perc körül lesz. Szóval a csaták még folynak.

A történet szerint  egy zsoldost  azért fogadnak fel, hogy biztonságos helyre kísérjen egy nőt, aki genetikailag hordoz magában egy, az emberiséget könnyen elpusztítható vírust. Természetesen a zsoldost Diesel alakítja, a nőt Michelle Yeoh és feltűnik még Gérard Depardieu.

Dieselre ráférne a siker, hiszen miután miután az XxX és a Halálos iramban is sikeres lett 20 millió dollárt követelt volna filmenként, de ezt nem adták meg neki, ráadásul ezeknek a folytatásai is nélküle készültek el, amelyekben meg végül szerepet vállalt azok sorra megbuktak, még a Riddick is szép nagyot bukott.

Forgatási videó



Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr4419861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

poljakoff · http://action.freeblog.hu 2008.04.11. 00:08:35

Erre a mozira kíváncsi leszek, noha zsigerből rühellem Vin Diesel-t. Kassovitz jó rendező, akinek eddig nem jött be Amerika (Gothika elég ócska volt), viszont hazájában megcsinálta a Gyűlöletet, ami azóta kultfilmmé vált. Remélem ezúttal sikerül kivívnia, hogy legalább itt egy frankó, nonkommersz film kerülhessen a mozikba.
süti beállítások módosítása