Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló: A kis Vuk a mozikba kerül

2008.04.17. 02:05 koimbra Szólj hozzá!

Mai naptól a magyar mozikban 6 új film tekinthető meg, igazi nemzetközi felhozatal.

Az utca királyai (Street Kings): egy diktátor, Neo és Dr. House egy filmben, azaz Forest Whitaker, Keanu Reeves és Hugh Laurie nevével fémjelzett akciófilm.

A kis Vuk: ki ne hallott volna még róla? Sokak szerint oltári nagy égés lesz. Én nem tekintem meg mozikban, múltkor volt ingyenes vetítés, kár hogy azt kihagytam.
Előzetes
Részletek A kis Vukból
Képek
imdb: 44 szavazattal 1,2 pont

Angel: brit-belga-francia romantikus-dráma 134 percben: Történet: Angel Deverell kamaszkori romantikus fantáziáit megírja, egy londoni könyvkiadó megjelenteti könyvét, a siker pedig a lány fejébe száll.

Eszter hagyatéka: magyar dráma. Márai Sándor kisregényét dolgozzák fel az alkotók.Eszter szerepében Nagy-Kálózy Esztert, Lajos figuráját pedig Cserhalmi György alakítja. A történet szerint Lajos elcsábítja Esztert, majd 20 év után újból felbukkan a nő életében. Eszter még mindig abban bízik, hogy Lajos elveszi, a férfi azonban csak a nő vagyonát akarja.

Ahová a pápa is gyalog jár (The Pope's Toilet): uruguayi-brazil-francia dráma-vígjáték. A történet szerint Beto arra készül, hogy megcsinálja az évszázad üzletét, a "pápa vécéjét", ahol a zarándokok megkönnyebülhetnek.

Katyn (Katyn): lengyel történelmi film. Andrzej Wajda rendezése a katyni mészárlást meséli el, ahol a szovjetek 15.000 lengyelt öltek meg.

Mit is mondhatnék, jó mozizást. A kis Vukra sokan mennek majd el, a régi idők emlékére, esetleg Az utca királyai is megmozgathat sokakat.
Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr36427956

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: atelier-bachofer.de 2017.12.17. 07:45:38

A kormánykoalíció folytatása mellett állt ki a német kancellár - softrapidshareorg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása