Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rachel Nichols kommandózik

2008.04.17. 11:06 koimbra 2 komment

Készülőben a G.I. Joe mozifilm Stephen Sommers rendezésében. Kikerült már egy kép Kígyószemről, az első kép General Hawk-ról, akit Dennis Quiad alakít majd Bárónéről és a Hercegről is láthattunk képeket.

Most pedig Scarlettről, azaz Rachel Nicholsról láthatunk egy promóképet. Talán nem cseszik el a rajzfilm hangulatát.

 


Itt pedig a régi rajzfilmsorozat egyik introja látható:

Címkék: képben g.i. joe

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr93429636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hoki 2008.04.17. 19:39:09

A mesét néztem régen, jó ötlet a mozifilm, bár nem tudom, hogy jól tették e, hogy megváltoztattak ezt azt benne. Ugyan még több mint egy évet kell várnunk rá, de már valami teasert adhatnának róla.
Meg nem is nagyon értem, hogy miért kell ilyen sokat várni, valamit fél év alatt összeohznak, erre mit kell várni?
Pl a Világok harcára mikor rábólintott Cruise meg Spielberg, novemberben elkezdték, nyáron már néztük is. A Dragonballra is várhatunk

Koimbra 2008.04.18. 10:19:59

Én is néztem a mesét, a G.I. Joe The Movie is megvan eredeti kazettán valahol. Azt én se értem, hogy miért kell itt várni még több, mint egy évet, hogy bemutassák, szerintem egy augusztus végei bemutató belefért volna:)
A Világ harcára emlékszem, Spielberg nem volt megelégedve a Munchen forgatóköynvével, Cruise pedig a MI3 forgatókönyvével, ezért megcsinálták a Világok harcát, amit asszem novemberben kezdtek forgatni, júliusban meg már nézhettük is.
süti beállítások módosítása