Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Muay Thai Chaiya -thaiföldi akció

2008.04.20. 08:35 koimbra 4 komment

Tony Jaa eddigi filmjeiben a muay thai stílust alkalmazta, hatásosan, ot a történet másodlagos volt, ennél a Muay Thai Chaiya moziban is arra számíthatunk, hogy a küzdelem lesz a lényeg, sok térdeléssel és könyökléssel.


Na de azért van némi sztori is: "Három fiú nő fel barátként Chaiya déli tartományában, egyikük (Pao) testvérét követve, aki apjuktól tanult küzdeni, és híres muay thai harcos. Később Bangkokba mennek, majd szétválnak útjaik, bár összeköti őket a szerelmi háromszög. Pao apjával kezd edzeni, és komoly sikereket ér el, barátja, Piak pedig forrófejű harcosként inkább alvilági verekedésekbe kerül. A Pao-t alakító Akara Amarttayakul a film kedvéért ment keresztül komoly felkészülésen, filmbeli apja, Samart Payakaroon viszont a valóságban is komoly mestere a stílusnak, thai boxot tanít, többszörös bajnok volt, és emellett még énekesként is bizonyított a 90-es évek elején. Színészként a Suriyothai legendájában, a The Bodyguardban és a Dynamite Warriorban láthattuk. A tesót játszó Prawit Kittichanthira is tanult boxolni 7 évet, de ő csak mellékszereplő, a többiek kvázi amatőrök. Az egyik hölgy, Sangthong Ket-U-Tong a Citizen Dogból lehet ismerős." (asiafan)


 
Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr75433167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.04.20. 19:33:15

Az Ong Bak ugyan elég ócska film volt, de a harcjelenetek annyira jók voltak, hogy háromszor megnéztem. Szerintem ezt is kajálni fogom:)

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.04.20. 21:53:05

Nem volt jó film az Ong Bak, de a verekedési jelenetek nem lettek rosszak. Tom yum goong (The Protector) viszont még erre is rátesz egy lapáttal, rohadt jó jelenetek vannak benne.Ha az Ong Bakot megnézted háromszor, akkor ezt vagy hatszor:)

jamesb · http://filmhirek.wordpress.com/ 2008.04.21. 03:21:00

Sőt, az Ong Bak-ban a harci jelenetek nemhogy nem sikerültek rosszul, hanem egyenesen lélegzetelállítóak lettek. Maga a sztori valóban egy nagy ratyi, de egyszerűen félelmetes volt látni, hogy az a csávó mire képes kaszkadőr nélkül. Komolyan mondom, Jacke Chan elbújhat mellette...

Zozo 2008.10.23. 19:43:52

Üdvözlet mindenkinek.
Csak azt szeretném kérdezni,hogy honnan tudnám a filmet megszerezni???
Előre is köszönöm a segítséget.
süti beállítások módosítása