Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Horrorantológia:Fear Itself

2008.04.22. 11:45 koimbra 3 komment

Ismerős a Masters of Horror? Ez, mint a címből is látszik, egy horror sorozat volt, ismert rendezőkkel. A nézettség annyira nem volt kiemelkedő, de dvd-n nem teljesített rosszul. Részemről pár részt megnéztem, de szerintem gyenge volt. A 13. részt Miike Takeshi rendezte, ezt a csatorna nem is merte leadni. Részemről pár részt megnéztem (köztük a 13-ast), de szerintem gyenge volt.(Aztán a Masters of Sci-firől már ne is beszéljünk).

A Fear Itself is egy hasonló horrorantológia lesz. A rendezők között olyan nevek találhatók mint: Brad Anderson (A gépész), Breck Eisner (Szahara), Darren Bousman (Fűrész 2-3-4), Ernest Dickerson (Masters of Horror, Vészhelyzet) John Landis (Blues Borthers),  Mary Harron (Amerikai Pszicho), Ronny Yu (Fearless) és Stuart Gordon.

Az első kép az első részből.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr17436780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tweener · http://kritiza.blog.hu 2008.04.22. 12:44:31

A masters of horror nagyon is jó horrorantológia, legalább is az eslő éved eléggé tetszett a masodik évadot felhozza Argento pelts-je, egyébként meg egy nagy közepes.

Ez a szörny meg full úgy néz ki, mint a masters of horror so1eo1 'holdképű' szörnye.

Hát a MoH 3. seriáját (mert ugye lesz ilyen is) jobban várom mint ezt, de azért biztosan belenézek ebbe is. Horror rajongó létemre.

dantE · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.04.22. 18:55:45

Hát Moonface azért egy picit durvább volt :) Egyébként nekem is bejött a MoH széria, legalábbis a második évad közepéig... ott már annyira szar volt a színvonal, hogy inkább hagytam a fenébe. Pelts, Sounds like, Cigarette Burns, Pro-Life, Homecoming, Jenifer és persze Miike Imprintje meg nagyon erősek, nagy filmként is könnyedén megállták volna a helyüket, főleg a mai remake-áradatban.

dantE · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.04.22. 18:57:45

Egyébként én úgy tudtam, hogy ez a Fear Itself széria a Masters of Horror folytatása lesz, csak mivel az bebukott, más néven folytatják.
süti beállítások módosítása