Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újra kamera mögött a Meet the Spartans rendezőpárosa

2008.04.28. 14:21 koimbra 1 komment

Kialakult már egy kisebbfajta rajongói tábor Jason Friedberg Aaron Seltzer rendezői munkássága körül. Nevükhöz fűződik még a Csajozós film és a Bazi nagy film is. Habár sokan utálták ezeket a műveket, azért rendre nem teljesítenek rosszul a kasszáknál, sőt már van is némi rajongótábora az ilyen filmeknek.

A rendezőpáros ismét új filmen dolgozik, címe még nincs, a történet (?) sem szivárgott még ki, csak a bemutató dátuma, ami augusztus 29.

Matt Lanter, Vanessa Minnillo, G-Thang és Carmen Electra már aláírt a produkcióhoz.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr47445440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nsane 2008.04.29. 08:24:40

A meet the spartans nagyon jo film is lehetett volna, de nem lett az. A tobbi emlitett film mar jobb egy fokkal, mind lattam.

Hogy mi a problema?
Az hogy egy vagy ket otletre nem lehet egy egesz estes filmet alapozni. Ez latszik is a spartans hosszan, azt hiszem csupan egy ora az egesz, de igazabol a film feletol mar csak tancolnak ossze visssza, ugyanis teljesen kifogytak addigra az otletekbol. Olyan dolgokat is belekavarnak aminek semmi koze a 300hoz, azaz barmelyik filmbe beillesztheto lenne, de megis betettek mert a 30 perces film hulyen nezett volna ki.

A film elejet mindenkinek ajanlom mert az nagyon jo, utana viszont bun tovabb nezni...
süti beállítások módosítása