Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Box Office: Bukott a csiricsáré autóverseny

2008.05.11. 18:40 koimbra Szólj hozzá!

Megőrizte első helyét a Vasember 50,5 millió dollárral, így már 177,1 millió dollárnál jár a Vasfej. Mindenki örül, a második rész előkészületben. Az imdb-n 8,3 ponton áll, a legjobb 122 film

Második helyen kezdett a 100 millió dollárba került Wachowsky fivérek által rendezett Speed Racer. Az idei év első nagy bevételi égése, csak 20,2 millióval sikerült kezdenie. Az ilyen időszakokban a filmek nagy részének az első hétvégén kell megszednie magát, mert minden hétvégre jut valami nagy durranásnak szánt film, szóval a Speed Racernek nem sikerült jól nyitnia, az imdb-n 6,1 ponton áll, a rottentomatoes-on pedig 35 %-on.

Az Amíg a jackpot el nem választ (What Happens is Vegas) 20 millió dollárral kezdett. 3,6 pontja van az imdb-n, a rottenen pedig 28 %.  Cameron Diaz és Ashton Kutcher vígjátékának, azonban ez sokakat nem szokott zavarni vígjáték esetében. 35-ből készült, aggódnia nem kell nagyon.

A Made of Honor majd' megfelezte az előző hétvégi bevételét, most 7,6 millióval gazdagott. 26,2 milliónál jár, 40-ből készült, talán még elérheti ezt a határt.

Ötödik helyen áll a Baby Mama 5,7 millióval. Eddig már 40,3 milliót hozott, 30-ból készült, olyan ötven felett valamivel lesz a vége.

A Lekoppintva (Forgetting Sarah Marshall)negyedik hete tartja magát az élvonalban. Azért látható, hogy rendesen ki van szolgálva a nép romantikus filmekkel. 3,7 millió dollárt költöttek a filmre a nézők, már 50,7 milliónál jár.

Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay ezen a hétvégén 3,1 millió dollárt hozott, 30,7  milliót keresett eddig. Az első rész 18 milliónál kifújt.

Jackie Chan és Jet Li a nyolcadik helyen bunyózik, The Forbidden Kingdom 1,9 millió pluszt adhat hozzá a bevételéhez,  így már 48,2 milliója van.

1,3 millió dollárt hozott a Nim's Island, már 44,2 millió dolláros eredménynek örülhet, lassan ennek a filmnek is itt a végeredmény.

David Mamet által rendezett Redbelt 1,1 millió dollárt keresett, így már 1,2 milliója van. Az átlaga eléggé alacsony, nem viszi túl sokra.
Címkék: boxoffice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr67464043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása