Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fahrenheit 9/11 ½

2008.05.15. 11:27 koimbra 2 komment

Folytatódik Michael Moore Fahrenheit 9/11 dokumentumfilmje, ami Amerikában 119 millió dollárt termelt a kasszáknál, nemzetközileg pedig ehhez az eredményhez még 103 millió csapódott hozzá. Michael Moore a legsikeresebb dokumentumfilmet tette le az asztalra. A Sicko már nem volt ilyen nagy siker, de azért az sem bukott meg (büdzsé 9 millió dollár, amerikai bevétel 24,5 M $).



Moore ezúttal az egész Bush kormányzatot venné szemügyre és ezt mutatná be (azt a 8 évet), természetesen nem objektív módon. A film 2009-ben kerül a mozikba, Moore nem kapkodja el,  november 4.-én kerül sor az elnökválasztásra, Bush pedig biztosan (?) távozik a posztjáról.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr7470553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nsane 2008.05.15. 23:08:16

Amcsiknal max 2 ciklusra maradhat elnok valaki, tehat biztosan tavozik bush. A kerdojel tehat folosleges.

Koimbra 2008.05.16. 10:48:22

Na igen, de valamikor valahol azt olvastam, hogy ezen próbálnak változtatni, megszavazzák vagy ilyesmi, hogy maradhasson az elnök tovább is, ha úgy alakul...

Régebben olvastam egyébként, hogy egy blogos egy forrására hivatkozott, aki megírt egy forgatókönyvet, amely azt mutatná be, hogy a Bush kormányzat áll a szept 11. események mögött, ki is emelt egy mozzanatot , mikor Bush egy oviban ült a repülőgépek becsapódásakor és az egyik testőr odalép hozzá és súg valamit, a forgatókönyvben ezt mondaná a testőr: Az akció sikeres volt. Csak hát szerinte és mondjuk szerintem is ebből soha nem lesz film, legalábbis pár évtizeden belül tuti nem
süti beállítások módosítása