Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Frank Darabont ismét börtönben

2008.05.20. 17:39 koimbra Szólj hozzá!

Frank Darabont eddig két börtönös filmet is forgatott, mindkettőt Stephen King műve alapján. A remény rabjai azóta az imdb-n a második legjobb film, a Halálsoron pedig a 122. helyen van ezen a listán.

A Law Ibiding Citizen már nem King tollából származik, hanem Kurt Wimmer (Ultraviola, Az utca királyai) forgatókönyvét viszi a vászonra. A történetben egy elítélt a börtönből irányítja a várost jól fejlett és kiépített hálózata segítségével. Egy államügyész elhatározza, hogy tönkreteszi a bűnöző uralmát.

A főszerepben Gerard Butler, ki az ügyészt fogja játszani, mellesleg a film producere is lesz. A költségvetés 40 millió dollár. Cannesban jelenleg a The Film Department árulja a nemzetközi forgalmazás jogát.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr2478976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása