Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Amerika Kapitány a nácik ellen

2008.05.22. 11:51 koimbra Szólj hozzá!


A The First Avenger: Captain America mozifilm időpontját már berakták 2011. május 6.-ára. A történet azt mutatja be, hogy vált Steve Rogers Amerika Kapitánnyá, hogyan kapta meg a szérumot, aminek hatására  szuperkatonává vált és bemutatja hogyan szállt szembe a második világhábrú alatt a nácikkal Amerika oldalán (valószínű a nagy ellenfél a Vörös Koponya lesz akkor).

Kevin Feige elmondása szerint a film is követi majd a képregényt. Megerősítette, hogy nem Matthew McConaughey lesz a Kapitány, ez csak pletyka volt.

A pajzs, ami a Vasemberben volt látható csak a rajongók miatt került oda, nem lesz nagyobb szerepe ennek a későbbiekben. Valószínű, hogy a film végén jégbe fagyva kerül az óceánba, aztán majd a S.H.I.E.L.D. halássza ki napjainkban és a Bosszú Angyalai tagja lesz a Kapitány.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr28482066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása