Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Box Office: a Szex és New York erősen nyitott

2008.06.01. 19:15 koimbra 1 komment

Hétvégi amerikai mozis bevételek

A Szex és New Yorktól (Sex and the City)
szerintem ilyen kirobbanó nyitást a készítőkön kívül senki sem várt. 55,7 milliós kezdés. 26,9 pénteki első nap. Valószínű a következő hetekben erős csökkenést fog produkálni, mivel gyakorlatilag a rajongók elszaladtak megnézni első napokban a filmet. Durva nyitás, durva lenne az is, ha nem érné el a 100-ast. 65 millióba került, amin megint csodálkozom, hogy mi került ebbe ennyibe? (Hacsak a szereplők nem kértek szép nagy összegeket.) Magyarországon csütörtöktől nézhető. Az imdb-n nem áll túl jól : 3,8 csillag.
Miecs írása a sorozatról
Előzetes

Az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (Indiana Jones and the Kingdom of the Crysal Skull) a második helyre került, 46 milliót hozott, 216,8 milliónál jár, a 300-as határt átveszi bizonyosan. Elnézve a neten a véleményeket eléggé megoszlik a társaság, van aki szerint nem ér fel az előző részek magasságába, van akinek meg tetszett.
Kritika

Harmadik helyen kezdett a The Strangers Liv Tyler és Scott Speedman főszereplésével, 20,7 milliót hozott. 9 millióba került. Imdb-n 7,5 csillagot kapott eddig.
Poszter és előzetes

A Vasember (Iron Man) még mindig az élbolyban, 14 milliót keresett a hétvégén, 276 milliós határnál repül a Bádogfejű éppen. 300-as határt simán veszi, 320-ig eljut szerintem.
Kritika

A Narnia folytatása (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian) ezúttal 13 millió dollár tulajdonosa lehetett pluszban, 115,6 milliónál jár, csalódás ez az összeg mindenféle szinten, legalábbis a készítőknek biztos. 200-ból hozták tető alá. A harmadik rész munkálatai folyamatban vannak.
Előzetes
A filmbeli jók és rosszak

Míg a jackpot el nem választ (What Happens in Vegas) a hatodik helyen áll 6,8 millió dollárral és 66 milliónál jár éppen. Egész jól tartja magát, még a 80 milliós határt is elérheti akár szerintem.
Előzetes
Vadóc véleménye a filmről

Hetedik helyen a Baby Mama 2,2 millióval és 56 millió dollárnál jár.

A Speed Racer-Totál turbó továbbra sem kapta össze magát, 2,1 milliós eredménnyel kénytelen zárni a hétvégét, összesen 40,5 milliója van. 120 millióból (de állítólag volt az 180 is) készítették. Combos bukta, ettől függetlenül a Wachowski tesók megvalósíthatják új filmtervüket.
Speed Racer kritika
Első 7 perc a filmből

A kilencedik helyen a Made of Honor romantikus vígjáték áll két millió dollárral, 42,9 milliója van. 40-ből készült.
Képek és előzetesek a trailerblogon

A tizedik helyen pedig a Lekoppintva (Forgetting Sarah Marshall), ami ismét egy romantius vígjáték, 1 millió dollárt hozott, amivel már 60,4 millió dollárnál jár.
Szinkronos előzetes

Jövőhéten érkezik a Kung Fu Panda mese és a You Don't Mess With The Zohan Adam Sandler  vígjáték.  Szerintem a mese nyit az élen, mögötte szorosan az Adam Sandler film.
Címkék: boxoffice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr65498161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rusi 2008.06.02. 07:25:29

Vasember 500milla fölött:D kiváncsi vagyok bejön e jóslatom hehe:)
süti beállítások módosítása