Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A három testőr összeáll

2008.06.11. 10:49 koimbra 2 komment

Mindíg úgy kezdődött, hogy D'Artagnan testőr akart lenni, ezért felkerekedett, aztán összehaverkodott 3 testőrrel (Athos, Porthos, Aramis) és együtt a gonosz püspököt legyőzték. A legutóbbi nagyszabású produkció 2001-ben volt, Peter Hyams rendezésében (A muskétás), a film megbukott, azóta nem is nagyon lehetett hallani arról, hogy a testőröket így vagy úgy aktivizálnák.

Most új mozifilmet terveznek Dumas regénye alapján. Ebben azt láthatjuk majd hogy állt össze a trió, Arthos, Porthos, Aramis. D'Artagnan majd a film második felében vagy egy esetleges folytatásban tűnik fel.

A leghíresebb és legkedveltebb az 1973-as Három testőr, Oliver Reed, Michael York, Richard Charmberlain. Christopher Lee és Raquel Welch főszereplésével (én is ajánlom mindenkinek!).

No és ez pedig Rod Stewart, Bryan Adams és Sting közös dala a '93-as filmhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr61514381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2008.06.11. 17:28:25

Nekem a '93-as változat is tetszett, amiben Kiefer Sutherland, Oliver Platt, Charlie Sheen és Chris O'Donnell játszották a testőröket.

A Mustétás-ban szerintem a vívós részek nagyon jól meg voltak csinálva.

sjbee 2008.06.11. 20:58:00

A 93-as nekem is nagyon tetszik...
süti beállítások módosítása