Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sárkányológia

2008.06.13. 15:47 koimbra 1 komment

Az Universal stúdió megszerezte a Dragonology gyerekeknek készült könyvsorozat megfilmesítési jogait. Leonard Hartman írja a forgatókönyvet és a producere is lesz a filmnek.

A könyveket Dugald A. Steer írta, és a történet azon a feltevésen alapszik, hogy a sárkányok léteznek, mint ahogy azt a viktoriánus korban élő Ernst Drake sárkányológus (dragonologist) feltételezte.

Hartman filmje egy olyan sárkányokkal foglalkozó csoportot állít a középpontba, amelynek tagjai  egy földkörüli kalandra indulnak, hogy egy gonosz embert megakadályozzanak abba, hogy átvegye a sárkányok feletti uralmat, mivel ha ez sikerül kiírtaná az emberiséget.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr19518502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2008.06.13. 19:20:46

Remélem nem megint valami gyerekmese lesz, hogy a 6 éves kisgyerek megmenti a világot mert azokkal a t.köm már tele van...
süti beállítások módosítása