Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fear Itself: Spooked

2008.06.17. 21:43 koimbra Szólj hozzá!

A horrorantológia folytatódik. (Az első részről itt írtam.)


Harry (Eric Roberts) más módszert alkalmaz a gyanúsítottak kikérdezésére, a módszere beválik ugyan, de erőszakosságát nem tolerálják, ezért elbocsájtják. Magánnyomozóként keresi kenyerét, specialitása hogy kifürkéssze a házastárs kivel folytat viszonyt. Legújabb megbízója tanácsolja neki, ha jó kémlelő helyet akar, ahol leleplezheti férjét, akkor válassza a szemközti házat. A ház azonban nem olyan, mint az átlagos épületek.


Eric Roberts karrierje egykor ígéretesen indult, mára már főleg rossz filmekben szerepel, igaz néha sikerül beválasztania a jóba is (pl The Dark Knight). Megint rosszul döntött, hogy leszerződött erre, bár nem az ő hibája, hogy nem sikerült elfogadhatóra a Spooked epizód.


Az első rész még elment, ez a második rész viszont unalmas, nem fogott meg. Pedig próbálják érdekessé tenni, mintha kicsit hajazna még  a Ház a Kísértet-hegyen-re, de nem jött össze. Szerintem a rendező, Brad Anderson (A gépész) hibája, hiszen ha visszagondolok rá, ebből lehetett volna egy jó kis ijesztegetős-érdekes horror epizód is, amin néhol nagyokat ugrok a székben.


A harmadik epizód már nem fog érdekelni (plusz én végig Harrynek szurkoltam).

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr2526165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása