Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újra a régi / az új

2008.06.19. 22:15 Miecs 1 komment

Szóval először is.. sűrűn elnézéseket kérek és mostmár aktiválom magam.. jelen pillanatban is filmes konferencián adom a technikát szóval mostmár újra itt vagyok teljes valómban.

Előrevetíteném h miket fogtok tőlem ezentúl kapni. Mivel ugye filmszakos vagyok és tanáraink figyelemmel kísérik pályánkat, mindig kapunk pályázatokat, amikre jelentkezhetünk. Valamint előadásokról, érdekességekről, részvételi lehetőségekről.. ezentúl ezek is meg fognak itt jelenni, mint hírek.

Valamint fogtok kapni nemsoká egy -két kritikát filmekről illetve a magyar 80as évek filmjeiről csak ien mit érdemes tudni róla irományt. Valamint igyekszem mihamarabb eljutni a Szex and the City mozira és arról is fogok írni, mert a sorozatot nem rég fejeztem be.

Mindennek a sorozatnak és a SZületett feleségeknek köszönhetően a jövő évben irandó/beadandó szakzáró dolgozatom témája: Changing gender roles/images in the Tv series from 1950 to 2000s (today). Szóval erről is sokat fogotok mostantól hallani, illetve szeretném majd részletekben közzétenni a dolgozatot, de csak majd ha már megvédtem, az meg csak 2009 júniusában várható.

Szóval visszatértem újult erővel és próbálom mostmár minden szabad gyökömet (erőmet) csak erre áldozni.

Akiknek hiányoztam azoknak köszönöm, hogy hiányoltak, akiknek meg nem azok szokjanak hozzá, hogy mostmár írogatok majd ismét.

További jó olvasgatást!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr38529850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

plotyi 2008.06.20. 13:25:02

Várjuk, én legalábbis:)
süti beállítások módosítása