Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Spielberg 39 nyomot követ

2008.06.25. 11:13 koimbra Szólj hozzá!

Idén ősszel fog megjelenni egy tízkötetesre tervezett, a The 39 Clues (39 Titok) első darabja. A kiadó a J.K. Rowling által írt  Harry Potter utáni űrt próbálja betölteni és legalább olyan sikert vár, mint ami a Harry Potternek volt. A kiadó azt tervezi, hogy mind a 10 könyvet 10 különböző ismert gyerekkönyv író fogja írni.

A könyvek egy Cahillok történetét mutatják majd be, ami egy nagy múltú és hatalmú család. A rokonok közt ott van Amy (14 éves) és Dan (11 éves), őket követhetjük majd a regényekben. A középpontban persze az univerum 39 titkának a megszerzése lesz, amelyek nagy erőt adnak annak, aki összegyűjti őket

A könyv kiadásával egy időben fognak kiadni ehhez kapcsolódó számítógépes játékokat és kártyákat, amelyek szorosan kötődnek a könyvekhez is. Ezek összességében persze el lesz rejtve egy nagy rejtély, amit ha valaki megfejt 10.000 dollárt fog kapni. A könyveket 2 év alatt adják ki, így a verseny is gyakorlatilag két évig tart.

Steven Spielberg csapott le a megfilmesítési jogokra, ő is szeretné rendezni. Spielberg csöppet elfoglalt mostanában, ugyanis a Tintin trilógiában is érdekelt, a Lincoln filmet is már régóta próbálja vászonra vinni és a The Trial of the Chicago 7 forgatása is halogatva van egy ideje, ráadásul egy következő Indiana Jones moziról is szó esett.
 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr20538504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása