Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A gazdatest megint lecsap

2008.06.26. 16:20 koimbra 2 komment

Még januárban írtam arról, hogy szóba jött, hogy  A gazdatestet (The Host) folytatják. Ezúttal már csak a koreaiak készítik, hanem a kínaiakkal közösen. A rendező Ning Hao lesz. A sztoriban valami olyasmi lesz, hogy néhány ember fontosabbnak tartja a pénzt, mint a szörny fenyegetését.

Az első rész 11 millió dollárba került, összbevétele pedig 89 millió dollár volt. Hazájában Koreában a legsikeresebb filmmé vált. Magyarországon a tékákban landolt, általában két végletet lehetett olvasni róla: vagy tetszett valakinek vagy utálták (én pl nem kedveltem).

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr2540764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doktor.dikhed 2008.06.26. 17:49:25

Kell ez nekünk?

Az első részt azért csak az a Joon-ho Bong rendezte, aki már előtte jegyzett egy zseniális Memories of Murdert...ha ő is kiszáll a projektből, akkor nem sok jót várhatunk egy amúgy is felesleges második résztől.

binko 2008.06.26. 19:08:20

89milliót hozott ez film amelyben egy rózsaszín mackós, íjjal lövöldözö tag greenscreenre lövöldözik? Dzsízász...
süti beállítások módosítása