Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Joss Whedon musicalje

2008.06.26. 11:28 koimbra Szólj hozzá!

Joss Whedon képregényíró, rendező és forgatókönyvíró. A Buffy az ő nevéhez fűződik, a Firefly pedig igazi kult a sorozatok világában. Jelenleg a Dollhouse sorozatán ügyködik, állítólag jön a Firefly mozi folytatása is, aminek az első része ugyan megbukott a mozikban, de dvd-n jól termelt. De ezen felül még egy musicalen is ügyködik, ami majd az interneten lesz elérhető. A Doctor Horrible’s Sing-Along Blog egy 3 részes, összesen 36 perces produkció lesz.

A történet egy alacsony bérű szuperbűnözőről szól, aki megpróbál lenyűgözni a mosodában egy szép lányt, de fél megszólítani, szintén szeretné legyőzni nagy ellenfelét Kalapács Kapitányt (Captain Hammer) és szeretne bejutni a Evil League of Evil-be (a Gonosz gonosz csapata).

Whedon a testvéreivel együtt írta a musicalt (Zack és Jed). A WGA sztrájk alatt írták meg a sztorit. Nathan Fillion lesz Captain Hammer, Neil Patrick Harris pedig a főszereplő (Dr. Horrible) és Felicia Day is benne lesz, aki a Buffy-ban is szerepelt.

 

 


Teaser from Dr. Horrible's Sing-Along Blog on Vimeo.

Címkék: teaser miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr93540224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása