Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bourne 2010-ben

2008.06.27. 03:37 koimbra Szólj hozzá!

Robert Ludlum könyvéből készült Bourne filmek egyre jobban teljesítettek a mozik kasszájánál, de ahogy haladt előre a filmekkel, úgy változott a történet is a könyvhöz képest. Mikor befejeződött Matt Damon azt nyilatkozta, hogy ő szívesen visszatérne megint Bourne szerepébe, ha lenne egy jó forgatókönyv esetleg. Hollywoodban meg semmi sem lehetetlen. Frank Marshall producer szerint tervbe van a negyedik rész (főleg, hogy a harmadik rész, a Bourne-ultimátum elég szépen hozott), a forgatást már jövőre elkezdenék és 2010-ben be is mutatnák. Jason Bourne Dél-Amerikában ügyködne, de persze a forgatókönyv még változhat.

A Bourne filmek bevétele

 

Cím

Büdzsé

(millió dollár)

Amerikai bevétel

(millió dollár)

Összbevétel

(millió dollár)

A Bourne rejtély

60

121,6

214

A Bourne-csapda

75

176,2

288,5

A Bourne-ultimátum

110

227,4

442,8

 

Paul Greengrass is korábban azt nyilatkozta, hogy elvállalná a negyedik rész elkészítését, ha felkérnék rá. Ő egyébként a Green Zone-t forgatta legutóbb Matt Damonnal, aki most jelenleg Steven Soderbergh The Informant filmjében játszik. Ha újra Bourne akar lenni fel kell szednie némi izmot megint.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr81541249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása