Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Middleman-sorozat

2008.07.13. 12:42 koimbra 2 komment

If there's something strange
In your neighborhood
Who you gonna call
Ghostbusters

Nos ha baj van, nem a Szellemírtók teremnek ott, hanem a Middleman. Ő akkor tűnik fel, ha valami különös eset történik, nem tudja ki a főnöke, nem tudja honnan jönnek a szerkentyűi, de végzi becsülette a munkáját. Wendy (Natalie Morales) titkárnő egy vállalatnál, mikor az ottani kísérlet elszabadul, szerencsére Middleman elsimítja a nagy kellemetlenséget, de Wendy munka nélkül marad, így elfogadja a felkínált lehetőséget: csatlakozik a szörnyvadász és különleges ügyeket megoldó csapathoz, aminek tagja a titokzatos Casper Van Dien kinézetű Men in Black-es munkastílusú jóember és egy vénasszony kinézetű robot.

Az már leszűrhető az elején, hogy ez még a MIB-hez képest is lazábbra vették, egy jelenetet, de még egy képkockát sem lehet komolyan venni, de nem ez volt a cél. A káromkodásokat kisípolják, a "főgonosz" után futás pedig kacagnivaló. Először a képregényszerű szó ugrik be, később el is mondják, hogy amit ott láthatunk és olvashatunk az a valóságban is így van.

- Tudja, hogy a képregényekben hogyan akarják megszerezni a világuralmat mindenféle őrült tudósok, idegen lények, gyilkos robotok és óriásszörnyek?
- A képregényekben? Persze
- Nos ez tényleg így megy
- Na menjen a fenébe
- Már el is felejtette, amit látott?
- És maga a szuperhős?
- Sosem hordok latexet.
- Csalódást okozott.

A szövegek sokat dobnak rajta. Egy mondatra szinte azonnal jön a másik szereplőtől a gondolkodás nélküli reakció, amelyek legtöbbször oltári nagy hülyeségek. A trükkök pedig a rajzfilmek világát idézik. Aki tehát bírja az agyament marhulást annak mindenképpen ajánlom.

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr73564957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2008.07.14. 01:05:06

Ez egész jól hangzik.Olyan Reaper stílusú? :)

Koimbra 2008.07.14. 12:01:43

A Reaper is hülyülés volt, de annak nem tudtam végignézni az első részét. A Middleman egy agyatlan hülyülés
süti beállítások módosítása