Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.07.17. 03:58 koimbra Szólj hozzá!

A mai naptól 3 új filmre mehettek el a magyar mozikba

Ne szórakozz Zohannal (You Don't Mess With The Zohan): Adam Sandler vígjátéka, ami nem éri el előző filmjei sikerét, talán még a 100 milliós határral is meggyűlik a baja Amerikában. Sandler egy Moszad ügynököt alakít, aki megrendezi a saját halálát és fodrászként kezd új életet.
Előzetes

Mamma Mia!: egy nappal az amerikai premier előtt láthatjuk. Yeah. A történet szerint egy fiatal menyasszony szeretné esküvőjére meghívni apját is, ám nem tudja, hogy ki ő. Így hát anyja naplójában kutatva talál három férfi nevet, akiket el is hív a nagy napra. A középkorú urak érkezésével elkezdődik a nyomozás, melyikük az igazi szülő közülük. Lesz benne pár Abba-sláger.
Szinkronos előzetes

Perfect Blue: japán animációs alkotás. Apránként bepillantást nyerhetünk Mima lekivilágába. Egy fiatal lány lelkébe, aki többet vállal, mint amennyit lelkileg elbírna, és igazán nincs, aki támogatná. Egy őrült próbálja elkapni, különféle rémisztő látomásai vannak, és egyre több gyilkosság történik a környéken.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91571229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása