Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rejtő Jenőt alázzák

2008.07.18. 16:58 koimbra 4 komment

Hát beszarok-ez volt az első gondolatom, mikor megláttam ezt az előzetesnek nevezett valamit. a 14 Rejtő Jenő Tizennégy karátos autó könyvéből készül. A honlapon a leírás végén ez olvasható: " A film az alkotók tisztelgése Rejtő Jenő nagybecsű emléke előtt. És ha esetleg egy túlvilági vetítőteremben meglátva, fordule gyet a sírjában az se baj-legalább nem mindig ugyanazon az oldalon fekszik"...ez vicces? Ez szánalmas.

A legutóbbi próbálkozás a Bujtor István rendezésében készült A három testőr Afrikában volt, de az se sikerült jól. Ennek pedig már az előzetese is siralmas. Brühühü...15 éve kiolvastam és szétröhögtem magam az összes Rejtő Jenő könyvön, azt hiszem most nyugodtan megsértődhetek.

Az origon a következőt találtam: a 14 munkacímű film előzetese és a hozzájuk kapcsolódó anyagok amatőrök munkái és kizárólag promóciós céllal készültek, hátha egy producer lát bennük fantáziát.

Én remélem, nem lát semmilyen producer ebben semmit.

Címkék: előzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr93574619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabber 2008.07.18. 18:05:14

Hát ez mindenképpen szánalom, remélem ebben senki nem lát fantáziát...vagy ha igen, akkor húzza le magát a wécén

poprocks 2008.07.18. 22:35:52

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee! ezt most miert kellett? Gyermekkorom legszebb élményeit teszik tönkre!!!!!!!!!!!!!!!! Ez még rosszabb mint az Indiana Jones vagy a Macskafogó!!!!!

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.07.19. 10:45:15

Már a három testőr afrikában is nagyon gyalázatos volt, de azért a filmszakma védelmében megjegyzem, hogy szerintem Rejtő karaktereit szinte lehetetlen feladat képernyőre vinni.
Ők úgy tökéletesek, ahogy vannak a könyben.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.07.19. 10:47:02

Rajzfilmben esetleg el tudnám képzelni
süti beállítások módosítása