Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatódik a Mezsgye

2008.07.19. 11:11 koimbra 1 komment

Kristen Bell főszereplésével készült a Pulse horror, a kasszáknál való szereplése elég gyéren sikerült, de dvd-n azért hozott pár millió pluszt. A sztori arról szólt, hogy másvilágbeli lények átjáróként használják a mobiltelefonokat és az ilyen dolgokat, hogy megfertőzzék a világunkat. Szerintem elég gyenge film volt.

A folytatás címe: Pulse 2: Afterlife. Az író és rendező Joel Soisson, akinek legutóbbi rendezése az Angyalok háborúja 5-6 volt és olyan filmeket írt, mint a Dracula 2000, Hegylakó 4 vagy a Mimic 2. Szeptember 30.-án mutatják be.

Címkék: képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr23575485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.07.19. 23:10:51

Már a dvd borítóról süt, hogy mekkora egy szenny ez a film. Habár az első se volt túl jó, de legalább szerepelt benne két ismertebb arc...
süti beállítások módosítása