Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szex telefonhívásra

2008.07.25. 10:50 koimbra 1 komment

Hugh Jackman és Ewan McGregor főszereplésével mutatják be a Szex telefonhívásra thrillert Magyarországon augusztus végén. Amerikában bukott, az előzetes elég jónak tűnik.

Tartalom: "Szimpla kérdés, ám a rá adott válasz örökre megváltoztathatja egy férfi életét. Például Jonathan McQuarry-ét. A New York-i könyvelő csupán apró fogaskerék a gépezetben, élete másból sem áll, csak munkából és munkából. És úgy tűnik, a taposómalomból nincs kiút.
Ekkor azonban megismerkedik Wyatt Bose-zal, a karizmatikus ügyvéddel, aki feltárja neki New York azon oldalát, amely csak a kiváltságosok számára létezik: Wyatt világában a férfiak több ezer dollárt érő öltönyöket viselnek, és olyan titkos szórakozóhelyeken eresztik ki a gőzt, ahol a nők lélegzetelállítóak és bármire hajlandók. Azok a brókerek pedig, akik 18 órás munkanapjuk mellett nem lehet magánéletük, felkerülnek a Listára, amely egyfajta szexklub, ahol a megfelelő mobilszám tárcsázását és a jelszó ("Ráérsz ma este?") bemondását követően szexuális gyönyörök netovábbja vár.
De Jonathant valami más várja. Mikor találkozik első partnerével, akiről csak annyit tud, hogy neve S-sel kezdődik, a lehengerlően szép nő egy új világot tár fel előtte, ahol az árulás és a gyilkosság teljesen magától értetődő." (kritikustomeg)

Címkék: trailer szex telefonhívásra

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr95584969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása