Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Gonosz halottak újra eljönnek

2008.07.27. 13:58 koimbra 3 komment

A Comic Con-on sok plakát, előzetes tekinthető meg, sajnos ezek még nem elérhetőek jó minőségben. Szerintem nem csak én nézném a Wolverine előzetest, amiben ott van Gambit és Deadpool is.

Akadt néhány bejelentés is, Francis Lawrence elmondása szerint lesz Legenda vagyok folytatás és ő lesz a rendező, sőt álíltólag Will Smith-t is érdekli a második rész (de hogy?).

Sam Raimi is beszélt a Gonosz halottakról. Bejelentette, ha Ivan Raimi, a testvére ráér, akkor megírja a negyedik rész forgatókönyvét, ő pedig leforgatja azt. Visszatér Ash is, akit majd Bruce Campbell alakít ismét.

Az első három rész a horrorrajongók körében igazi kultnak számít. Az évek során sokat beszéltek egy esetleges remake-ről, amiben már nem lett volna benne Ash, sőt még egy Freddy vs. Jason vs. Ash film lehetséges elkészülte is felmerült.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr58587785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.07.27. 14:35:16

Ha már szóba jött Bruce Campbell, inkább jelenjen már meg a My Name is Bruce, mert azt már egy éve várom, és egy traileren kívül semmi hír felőle. Pedig rohadt nagy odacsapásnak ígérkezik.

Dante · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.07.27. 17:08:38

OMG!!!!!! :D:D:D:D
Kösziiii, ezt még nem is láttam, ez rohadt jóóóóóó :D
Az viszont nem, hogy még mindig több hónapot kell rá várni :/
süti beállítások módosítása