Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Marvel nem ad el több hőst

2008.07.28. 22:35 koimbra Szólj hozzá!

A Comic Con-on a Marvel stúdió beszélt néhány tervéről. A Thort és a Hangyaembert minél hamarabb el szeretnék kezdeni. A Thornak mozinak jelenleg nincs rendezője, hisz mint kiderült Matthew Vaughn egy teljesen más sztorit képzelt volna el, ezért otthagyta a produkciót, a Hangyaemberen pedig Edgar Wright ügyködik. Kevin Feige szerint az idei Hulk film elég jól teljesítet és a közönségnek is tetszett, így egész biztos, hogy lesz folytatás.

Azért ez kicsit fura, hiszen a Huk első része 137 millióból készült és csak 132 milliót hozott (+113 Amerikán kívül), még a második részt 150-ből hozták tető alá és eddig 132 milliót hozott és max pár milliót tudnak még belőle kisajtolni (Amerikán kívüli bevétel 95 millió).

A Bosszú Angyalaiban viszont már azt lehet tudni, hogy ki nem lesz, ő pedig Dr. Doom, mivel sajnos a megfilmesítési jogokat eladták a Foxnak, az viszont biztos, hogy ezentúl nem adják el a képregénybirodalom többi hősét.

A Fox tulajdonában van még az Ezüst Utazó és a Fantasztikus négyes megfilmesítési joga is. Azonban az már kiderült, hogy a stúdió nem akar új F4 filmet, mivel a bevételekkel nem voltak megelégedve, ez pedig gátolja az Ezüst Utazó film elkészültét is. Tehát visszaadhatná a jogokat a Marvelnek, mivel ők meg is akarták venni, szóval még jól is járnának ezzel (bár lehet többet akarnak kisajtolni. A Sony se adja vissza a Marvelnek a Pókember jogait. Hát itt még érthető is, hisz a Pókember filmek elég szépen hoztak a konyhára.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr25590092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása