Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Magyar dömping

2008.08.13. 14:22 Miecs 1 komment

Végre ezt is megértük! Nem csak, hogy jön az ősz, de az ősszel együtt megérkeznek a magyar mozikba a magyar filmek! Azért ez nagyszó! Ezek a filmek már megjártak számos fesztivált, már külföldön jobban ismerik őket, míg mi magyarok talán még a létezésükről sem tudunk.

Itt a lista miket láthatunk ősztől:

Delta - Mundruczó Kornél
Tabló (Egy roma zsaru története) - Dettre Gábor
A nyomozó - Gigor Attila
Para - Fazekas Péter
Mázli - Keményffy Tamás
Valami Amerika 2 - Herendi Gábor
Immigrants: Jóska menni Amerika - Csupó Gábor
Kaméleon - Goda Krisztina

Én személy szerint izgatottan várom, hogy mit is alkottunk mi magyarok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr99614260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Repce Manó 2008.08.14. 15:26:00

azért a magyar filmgyártás nem feltétlenül a magas színvonaláról híres, néha azért egy-egy jobb minőségű film is közönség elé kerül.
A roma zsaru történetét már csak azért várom, mert etnikai kisebbség... a szakdolgozatom címe, bármilyen segítséget szívesen fogadok... ez volt a reklám
Herendi Gábor elég széles műfajban rendez, és minőségi szempontból is változónak tartom, de a jobbak közé sorolom, az utóbbi idők egyik legjobbja volt hazai téren a Lora, így hát bízom benne, hogy a Valami Amerika 2 is izgalmas lesz.
Goda Krisztinát is jó rendezőnek tartom, bízom benne, hogy nem csökkent a tehetsége és akkor ismét egy jó filmet láthatok tőle. Én személy szerint Hajdú Szabolcstól várnék valamit, bár filmjei annyira limitáltak, hogy nem nagyon jutok el rájuk, a Fehér tenyér alapján könyveltem őt el jó rendezőnek... remélem a többi alkotásában sem fogok csalódni, ha lesz hozzájuk szerencsém
süti beállítások módosítása