Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kampókéz remake

2008.08.16. 10:51 koimbra Szólj hozzá!

Miért is ne forgatnák újra a Kampókéz filmet? Annyi mindenhez hozzányúltak már, hogy itt már lelkiismeret furdalásuk se lehet Hollywoodban.

Clive Barker rövid története, a The Forbidden alapján készítették el a Kampókéz filmet, amit 1992-ben mutattak be és 25 millió dollárt hozott és csak 8 millióból hozták tető alá. 1995-ben mutatták be a folytatást, a Kampókéz 2. (Candyman: Farewell to the Flesh) már csak 14 millió dollárt termelt. A harmadik felvonás 1999-ben érkezett el, de ez a mozikat kikerülve a tékákban landolt.

A film egy gyilkos szellemről szól, aki akkor jelenik meg, ha a tükör előtt ötször kimondod azt, hogy Kampókéz, aztán a nevét emlegető egyént kicsinálja. Az 1800-as években egy rabszolgát úgy öltek meg, hogy levágták a kezét, testét bekenték mézzel és bezárták egy méhekkel teli helyre. A szellemet Tony Todd alakította, aki főleg horrorokban vállal szerepet és sokan kultarcnak tartják.

Mikor megnéztük az első részt utána a tükör előtt sokszor eszembe jutott, hogy mi lenne ha kimondanám, de végül soha nem tettem meg.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr47618366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása