Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Anderson otthagyta a Spy Huntert

2008.08.18. 10:51 koimbra Szólj hozzá!

Már vagy 5 éve dolgoznak azon, hogy a Spy Hunter játékból filmet csináljanak. A produkció egy 1983-as videójáték alapján készülne, a sztori középpontjában egy korábbi F-15-ös pilóta, Alec Sects áll, aki egy kormányügynökséghez csatlakozik, a csoport neve pedig Spy Hunter. Kap egy szuperautót is az akcióiohoz.

Korábban John Woo neve merült fel a rendezés kapcsán, aztán végül Paul. W. S. Anderson kapta meg a rendezés jogát, aki a forgatókönyvet is átiratta, amelyen már olyan írók dolgoztak, mint Michael Brandt, Derek Haas, Zak Penn és Stuart Beattie. Most Anderson végül ügy döntött, hogy kiszáll a filmből.

Dwayne “The Rock” Johnson már kezdetek óta érdeklődött a film után, ő még nem szállt ki, türelmesen várja, hogy legyen végre valami.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr28620938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása