Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tom Cruise képregényfilmben

2008.08.19. 10:37 koimbra Szólj hozzá!

Tom Cruise a United Artists stúdió mellett a karrierjét is próbálja feltámasztani. Legutóbb a Top Gun folytatása is szóba jött, otthagyta az Edward E. Salt kémfilmet, ahol Angelina Jolie lépett a helyére. Azonban Cruise is képregényfilmben fog szerepelni, mostanában úgyis nagyon benne vannak ebben..

A Sleeper a DC Comics adta ki, 2003 és 2005 között futott. Sam Raimi lesz a producer. Cruise egy olyan titkosügynököt játszik, aki érintkezésbe kerül egy földönkívüli anyaggal, aminek hatására különleges képességei lesznek. Ha hozzáér valakihez ezt a képességet tovább tudja adni. Ez az ügynök beépül egy alvilági csoportba, de beleszeret Miss Misery-be, aki szintén tagja a bűnszövetkezetnek.

A Sleepet mellett Cruise érdekelt még a The Tourist filmben és egy Food Fight nevezetű vígjátékban, 2009-ben pedig még jön egy Ben Stiller-Tom Cruise produkció, a The Hardy Men.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr87622647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása