Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló: Itt a Piros ördög

2008.08.21. 03:14 koimbra Szólj hozzá!

A mai napon 3 új film érkezik a magyar mozikba

Hellboy 2-Az aranyhadsereg (Hellboy 2: The Golden Army): egy tünde megpróbálja átvenni a hatalmat a Földön, a Pokolfajzat azonban az útját állja. Elméletileg még ma megtekintem, késő délután talán már írok is róla pár sorocskát.
Előzetes

Zsenikém: Az ügynök haláli (Get Smart): Film egy régi sorozat alapján. Az USA kémközpontjába behatolnak a KAOS emberei, így az összes ügynök lebukik. Csak egy ügynököt vethetnek be
Előzetes

Az ígéret szép szó (Zavet): szerb-francia dráma. Szerbiában, egy négyfős faluban él Tsane, a 12 éves kamasz fiú a nagyapjával. A faluban lakik még a tanítónő, Bosa is, akinek leghőbb vágya, hogy férjhez menjen Tsane nagyapjához. Ám a nagyapa inkább a haldoklást választja, de mindenképpen gondoskodni szeretne Tsane jövőjéről. Ezért megígérteti a fiúval, hogy az bemegy a városba, elviszi egyetlen tehenüket, és a kapott pénzből vesz egy szentképet és szerez magának feleséget.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr51624475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása