Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Superman: Kezdődik?

2008.08.22. 11:44 koimbra 3 komment

A Warner stúdió tapsikol örömében, hiszen jól sült el, hogy újrakezdték Batmannel. A Superman körül azonban nincs minden rendben. A Superman visszatér veszett sokba került (260 millió dollár) és nem is hozta elvártakat. Ennek ellenére folytatnák a kriptoni jóember kalandjait. Korábban már pletykáltak arról, hogy Brandon Routh szolgálataira nem tartanak tovább igényt, sőt Bryan Singer is kilépett, de ezek a pletykák nem bizonyultak igaznak. Viszont pár hónapja Singer azt nyilatkozta, hogy az ő Superman elképzelése olyan 400 millióba kerülne.

A rajongók a stúdiót próbálják rávenni, hogy ezt a franchise-t is kezdjék az elejéről, úgy, mint a Batman-t. Állítólag Singer ultimátumot kapott, ha nem rukkol elő valami olyannal ami tetszene a rajongóknak és a stúdiónak, akkor mehet.

Címkék: superman

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr80627489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.08.22. 13:27:30

Ide is kellene egy rendes eredettörténet, de nem olyan hosszan mint a Beginsben de moziban Lex Luthor mint főellenség nem valami látványos.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.08.22. 14:08:04

Kinek hiányzik Superman? :D

buki 2008.08.22. 18:43:07

A Schumacher filmek utén kinek hiányzott Batman? Lehet ebből is egy jót csinálni, csak megfelelő kezekbe kéne adni
süti beállítások módosítása