Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak röviden...

2008.08.29. 12:13 koimbra Szólj hozzá!

CJ7-A zöld kis látogató (CJ7): Ti geuberál nap, mint nap, szeretné fiát eltartani, ezért mindig reméli, hogy talál számára valami különlegeset. Egyszer tudta nélkül egy kis idegen lényt visz haza, Ti fia pedig a fődönkívülitől azt reméli, hogy segítségével ki tud majd tűnni a többiek közül.A pofonok földje és a Shaolin foci jó filmek voltak, én legalábbis nevettem és mosolyogam rajtuj rendesen. Sajnos itt most csak egész kevés esetben lehet felnevetni, sok felesleges jelenet van benne ráadásul. A végeredmény egy közepes.

Fúrófej Taylor (Drillbit Taylor): Judd Apatow ezennel fekete listára kerül nálam. Idén ez már a negyedik film, ami az ő nevével fémjelzett és mindegyik élvezhetőségi szintje a nulla felé tendál. Ryan, Wade és Emmit minden nap kénytelen szembenézni Filkins-szel, aki terrorizálja őket, az igazgatót is átejti. A srácok ezért felbérelnek egy testőrt, akitől azt remélik, hogy megvédi őket Filkinstől.
Volt már néhány sulis film, ahol hasonlóan szenvedett néhány diák egy nagy erőstől, de ott legalább akadt poén esetleg némileg szoríthattunk a gyerekekért. Itt ilyen nem tapasztalható.

Ninja Scroll: Néha hozzájut az ember egy jó kis anime/manga műhöz. A Ninja Scroll elején már éreztem, hogy ezt láttam már régebben, ettől függetlenül újra végignéztem. Van itt minden kérem szépen: ninja fickó, ninja lány, némi különleges tulajdonság, erős gonosz, nagy ugrándozások, stb. (Talán erről majd bővebben nyilatkozom a későbbiek folyamán).

Címkék: röviden

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82639292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása