Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Russel Crowe lehet Watson

2008.09.02. 10:58 koimbra Szólj hozzá!

Guy Ritchie az egyik legismertebb nyomozóról készít filmet, aki pedig nem más, mint Sherlock Holmes. Őt majd Robert Downey Jr. kelti életre. Hogy ki lesz Watson? Russel Crowe szívesen eljátszaná Holmes segédjét, úgyis ráér, hiszen Ridley Scott tervezett Nottingham filmjének a forgatását elhalasztották. Ritchie is örülne, ha Crowe benne lenne a produkcióban.

A film majd Lionel Wigram hamarosan boltokba kerülő Sherlock Holmes képregényén alapszik és a nyomozáson túl látványos kalandokra is számíthatunk. A képregényben Holmes jártas a vívásban és a bokszolásban is, ezt sem hagyják ki a filmből. A forgatás jövő év elején kezdődhet.

Elkészül majd egy másik Holmes film is, aminek Judd Apatow lenne a producere, ennek a főszereplője pedig Sacha Baron Cohen lenne. Ennek a filmnek azonban még írják a forgatókönyvét és kalandfilm helyett a vígjáték lenne.

Címkék: miújság sherlock holmes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr35644525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása