Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Együtt forog a Pókember 4-5

2008.09.06. 11:39 koimbra 11 komment

Korábban már pletykáltak arról, hogy Sam Raimi-t nem érdekli a Pókember folytatás és Tobey Maguire-t pedig a stúdió le szeretné cserélni. Nos végül mindketten aláírtak a negyedik és ötödik részre. Mary Jane (őt Kirsten Dunst játszotta) is benne lesz a filmben, a Sony őt sem akarja lecserélni (egy reggeli hír még mást állított).

A 4. és 5. részt egyben forgatják majd le, így a költségeket is csökkenteni tudják, no meg nehéz lenne összehozni megint a bagázst (azaz a rendezőt és a főszereplőt?). A forgatókönyvet James Vanderbilt írja, az ő nevéhez fűződik a Kiképzőtábor és a Zodiac szkiptje. 2011-re szeretnék ha a mozikban lenne a Pókember 4. A harmadiknál szerették volna ha a Fekete Macska is benne lett volna, Eliza Dushkunak szánták a szerepet, de ez sem valósult meg (egy rajongói plakát erre található)

És ki lehet majd a főgnosz? Jelenleg úgy néz ki, hogy a Gyík, akit már a harmadik részre is elég sokan vártak, hiszen Dr. Kurt Connors feltűnt mind a három felvonásban, ő változik át majd Gyíkká. Connors azon kísérletezett, hogyan tudná a kezét visszanöveszteni, így változik át majd. A figurát Dylan Baker alakította.

Venom nem fog visszatérni, neki egy külön filmet szánnak, a forgatókönyvet már írják.

Szerintem a három Pókember film igen gyenge volt, meg sem közelítette a képregény hangulatát vagy színvonalát (a harmadik részről írtam is, itt pedig az X-Men forgatásán tűnik fel a Pókfej:))

Címkék: pókember

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22650943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hehe 2008.09.06. 12:26:58

én nem szeretek filmet kritizálni.

de a pókman egy szar, dedós mesefilm gyerekeknek, a kötelező nyomifőszereplőkkel.

köze nincs a képregényhez, amit nyugodtan elmondhatunk pár másik fimről is, kivétel ez alól az új batman pl.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.09.06. 13:14:42

"And Mary Jane Watson will be coming back as well. If Kirsten Dunst decided to reprise her role, Sony would be glad to have her. " - én ezt olvastam

bollokcs 2008.09.06. 13:15:59

Én anno képregényben nagyon szerettem, az első rész kicsit csalódás volt, a második szerintem egész jó lett, a harmadik elég gyengicsek. Én a Sony helyében nem erőltetném tovább...bár lehet, hogy a kapcsolódó merchandising szépen hoz a konyhára...

Koimra 2008.09.06. 13:43:12

kompi: én néhány órával ezelőtt az olvastam, hogy nem lesz benne, most meg már már a tagadás nincs benne, szóval valóban benne lesz:) Köszi, hogy szóltál

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.09.06. 13:57:38

Egyébként a harmadik rész vagy 258 millióba került, a két rész együtt bele fog kerülni vagy 400-500 millióba,de biztos megtérül.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.09.07. 00:07:05

Valaki megmondaná, hogy hogy van az, hogy Ben Reilly lett az új pókember és Peter Parker meg kvázi nyugdíjba vonult? Per pillanat mi van Peter Parkerrel?

nyuszisz 2008.09.07. 09:50:11

Nekem a képregény mellett a rajzfilmsorozat az, ami nagyon tetszett, főleg a kül. párhuzamos világokban/dimenziókban/más bolygókon játszódó részek (ebből csináljanak filmet!). Gyíkdokinak örülnék, az egyik kedvenc szereplőm :) Az eddigi 3 rész felejthető, sajnos, vagy csak az a baja, hogy már túl sokszor lehúzták a Pókról a bőrt?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.09.07. 12:12:05

Spock: Ez valami klónsztori volt, ahol Ben Reilly lett Pókember, meg Peternek elment az ereje is, aztán visszajött, majd később Ben Reilly lett Skarlát Pók, őt azonban megölték...
Ez a klónos sztori elég nagy hülyeség többek szerint, valahol azt olvastam legalább olyan nagy marhaság volt mint a Brand New Day

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.09.07. 13:01:46

Köszi Koimbra. Tudom, hogy ez nem a legfontosabb kérdés az életben, de nagyon kíváncsi voltam, mert nem értettem a dolgot. Nem tudod, hogy Peter gyerekével mi van? Megvan a Spectacular Spider-man 237 és ebben terhes Mary Jane.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.09.07. 13:17:28

Fogalmam sincs. Én csak a nagyobb crossovereknél nézem a főbb vonalat, jelenleg éppen a Sevret Invasion folyik, ahol a skrullok megszállják a Földet és kiderül, hogy egyes hősöket már eltüntettek és helyükre skullokat csempésztek.
Néha olvasok egy két fórumot, ahol kiderül még ez meg az. Pl. a Civil War, ahol Pókember a nyílvánosság előtt leplezte le magát, így kiderült, hogy ő Peter Parker. Aztán a Brand New Dayben valami olyasmi volt, hogy May nénit szerették volna megmenteni, mert épp lövés érte, amit Peternek szántak, és asszem Mefisztóval vagy kivel egyezkedett, hogy May néni ne halljon meg, de ennek fejében Mary Jane-nel soha nem házasodtak össze, meg gyerekük le lesz, tehát messze élnek egymástól, ha jól tudom.
Szerintem hagyni kellett volna már May nénét meghalni, hány éves már szegény...azt viszont olvastam, ha Mary Jane-t megölik, akkor lesznek olyanok akik nem olvassák többé a képregényt, de ez sem volt túl jó húzás

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.09.07. 15:48:08

Köszi. Ez sem olyan már mint kiskoromban amikor a 68-as részbe összeházasodtak. May néni már tényleg nem mai gyerek.
süti beállítások módosítása