Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Michael Caine a Batman pletykákról

2008.09.08. 21:08 koimbra 5 komment

Michael Caine mondta: Mikor Christopher Nolannal beszéltük éppen azt, hogy megcsináljuk A sötét lovagot, megkérdeztem tőle, hogy mi lesz a történet? És ő azt felelte, hogy benne lesz majd Joker. Erre én: Ó, anyám! Hogy tudnánk felülmúlni Jack-et? Erre ő azt felelte: Leszerződtettük Heath Ledgert. Erre én: Sose tudnám überelni Jacket, de ha valaki igen, akkor az Heath. És valóban felül is múlta.

Nemrég beszéltem egy fejessel a Warnertől és megkérdeztem: Készítünk még egy Batman filmet? Erre ő: Naná. Erre én: És hogy fogjuk felülmúlni Heath-t? Na erre ő: Megmondom hogyan. Johnny Depp lesz majd The Riddler és Philip Seymour Hoffman pedig Pingvin. Na erre csak azt tudtam mondani: Anyám, megint megcsinálják!

A sötét lovag után Johnny Depp és Philip Seymour Hoffman neve egyből felmerült, hogy esetleg ők lehetnek a harmadik Batman film szereplői, de ezt nem erősítették meg. Michael Cain szava azért számít valamelyest szerintem. Cherről és Angelina Jolieról  egy szót sem ejtett, pedig eddig ezek a neveket pletykálták, hogy esetleg közülük valamelyik lehet majd a Macskanő.

David Goyer- a forgatókönyvíró - viszont azt mondta, hogy a folytatásban egy kevésbé ismert gonosztevő lesz, akit még soha nem láthattunk a filmekben.

Címkék: batman

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr71654597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lemúr Miki · http://lemurmiki.wordpress.com/ 2008.09.08. 22:45:26

Paul Giamatti lenne (még) jó Pingvin.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.09.09. 10:36:07

Kár hogy Deppnek még senki sem szólt róla:)

Ander 2008.09.09. 14:12:10

Pingvin a képregényben nem Burtonosen nézett ki hanem egy eltorzult sima gegnstzerfönök volt szivarral , meg legkedvesebb ernyőjével ennyi.


Megoldható Nolanosan realisztikusan mint Joker is. :)


thegothamknight.extra.hu


Itt meg azt írják megcáfolta az eddigi 2 Nolannes rész forgatókönyv írója, és hogy egy új eddig filmeken nem látott gonoszt akarnak berakni.


Most akkor ki füllent? :D

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.09.09. 14:22:10

Talán még nem beszélték még egymással, és mindenki szajkózza azt, amit akar. A stúdió az erősebb fél azonban..

nyuszisz 2008.09.10. 09:55:21

Az új gonosz jó lenne, a Macskanő olyan komolytalan.
Pingvin unalmas.
süti beállítások módosítása