Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

És eljő a Pusztító

2008.09.10. 21:46 koimbra 2 komment

Nos a Dinobotok nem jönnek el a Transformers folytatásban, de akadnak majd itt más robotok, amelyek összeállnak egy nagyobb géppé, a Pusztítóvá. Hét éptítkezési jármű alkotja majd ezt nagy gépezetet, a kocsik nem csak zöldek lesznek, hanem lesz közöttük piros és sárga is.

Az Álcák segítséget kapnak az Autobotok elleni harcban a Constructions-tól (nem tudom a magyar nevüket sajnos). A képregényben ezek nevei: Bokszoló (Scrapper), Csonttörő (Bonecrusher), Dögevő (Scavenger), Kevernök (Mixmaster), Horog (Hook) és Hosszúpofa (Long Haul). Belőlük áll össze eredetileg a Pusztító.

Michael Bay tehát kiélheti magát, az első részben úgyis azt szerette volna, ha egy teljes anyahajó alakul át robottá.

Ez pedig még egy concept art Hosszúpofáról

Címkék: képben transformers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr9657876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.09.11. 14:33:06

Brutál:) kíváncsi vagyok lesznek-e az új részben má összecsatlakozó robotok.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2008.09.12. 07:29:10

Klasszak, már várom. A transformers 1 is nagyon bejött (8), meglepett a jó humor és a látvány klassz összedolgozása (természetesen szigorúan csak az eredeti hanggal).
süti beállítások módosítása