Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jóska menni Amerika

2008.09.12. 16:32 koimbra 4 komment

Csupó Gábor rendezi a Jóska menni Amerika (Immigrants) animációt. A történetben a magyar Jóska és orosz haverja, Vladislav úgy döntenek, hogy Amerikába mennek, az Amerikai Álmot keresik, de csak különféle kalandokba és komikus szituációkba keverednek. A világpremier október 30.-án lesz Budapesten.

Csupó Gábor nevéhez fűződik a Simpson és a Thornberry  család vagy a Fecsegő tipegők, legutóbb pedig a Híd Terabithia földjére filmet rendezte.

Címkék: trailer jóska menni amerika

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr30660541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2008.09.12. 17:19:39

Ez nagyon trehanyul nez ki, erzesem szerint irtozatosat fog bukni.

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2008.09.12. 17:34:16

mért kell ilyen degeneráltul rajzolni

nyuszisz 2008.09.12. 18:18:23

mert a rajzolónak megvan a maga egyénisége, különben ez olyasminek néz ki, mint a Simpson, viccesen, akarja bemutatni a "komoly" valóságot. Ez így nekem jobban tetszik, mintha 3Dstudióban megrajzolt valami lenne. Ha nem tömik tele gagyi poénokkal, akkor jó is lehet.

Plussefelder · http://plussefelder.deviantart.com 2008.09.13. 17:53:10

degenerált? Lássuk: Dali, Picasso, Van Gogh... mind degeneráltak voltak(és/vagy deviánsok), mégis ismertebbek, mint sok kortársuk...
Amúgy, engem nem vesz le a lábamról az, hogy a készítők dicsekednek a szőrzet élethű textúrázásával, és a 265 darabból álló csontvázzal. Általában ez kerül sokba az animációs filmeken, és elfelejtenek felvenni forgatókönyvírót...
Persze van egy rajzfilm ellenpéldának(szép kivitelezés, remek sztori) Az idő urai (franci-magyar koprodukciós klasszikus)

Okoskodás vége, I'm out...
süti beállítások módosítása