Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nicole Kidman és a nyolcadik csoda

2008.09.17. 15:00 koimbra 2 komment

Nicole Kidman lesz a főszereplője és a producere a The Eight Wonder kalandfilmnek. A részletek még nem ismertek, de a sztori középpontjában egy régészeti lelet áll, ami egy világot áthitdaló üldözést indít el. Az alkotók szeretnének egy karakterközpontú kincsvadász thrillert forgatni, amolyan Indiana Jones, Bourne és James Bond keverékének gondolták.

A forgatókönyvet Simon Kinberg írja majd, aminek ősszel fog neki Az ő nevéhez fűződik a Hipervándor, Mr. és Mrs. Smith, xXx 2 és az X-Men 3 forgatókönyve. Nicole Kidmannek elkéne már a csoda, hiszen az utóbbi időben filmjei sorra megbuktak.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr52667952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ági 2008.09.17. 18:29:56

Sztem az Australia jól teljesít majd a pénztáraknál! Nem olyan gagyi, mint az Invázió!

poprocks · http://www.poprocks.blog.hu 2008.09.19. 19:34:12

Invázió tényleg tréééé volt de mondjuk a "Golden Compas"-ban is ő játszott és persze most jön az OZ ami 1 helyen a földön tuti nem fog megbukni:)
süti beállítások módosítása