Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tökéletes katona 3, nem ajánlom!

2008.09.21. 13:34 koimbra 1 komment

Arnoldot és Slyt nem sikerült összehozni egy film erejééig, de a kor másik két akciósztárját igen. Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren nevével fémjelzett Tökéletes katona akciófilmet régen többször is megéztük a haverokkal. A nyitójelenetről is meg kell emlékeznem, ahol Van Damme és Lundgren lepuffantja egymást, majd mikor rájuk húzzák a hullazsák zippzárját kiírják a főszereplők neveit, azaz az övéket.

Telt az idő, Van Damme csillaga leáldozóban volt, elkészítette a folytatást, amely nagyot bukott és Mic Rodgersnek ez volt az első és utolsó rendezése, visszatért a kaszkadőr szakmába.

Néhány napja belefutottam a harmadik részbe, semmi jóra nem számítottam, de azért gondoltam megnézem. Van Damme sehol, helyette más izompacsirta feszített és itt volt még Gary Busey is, no meg Burt Reynolds is égette magát. Már a film eleje is gyanús volt, mivel valami visszaemlékezés volt az előző részről. 20 perc után szünetet is tartottam, rákerestem, hogy mi is ez a mű. Nos a második mozifilm előtt egy évvel a tévében mutattak be két filmet Tökéletes katona címmel, természetesen odabiggyesztették a név mellé a kettes és hármas számot. Hát...ha valakinek tetszett a moziban bemutatott második rész, akkor ezt is kedvelni fogja, én nem néztem végig, inkább nosztaligával gondolok vissza az első részre.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr66674129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.09.22. 10:04:37

A Tökéletes Katona első része nagyon jó volt. Dehát azt ugyebár egy Roland Emmrich nevű rendező rendezte, aki azért utána is hozott össze remek filmeket (Csillagkapu, A Függetlenség Napja, meg még a Holanpután is egész tűrhető volt), meg ugye ott volt Van Damme és Lundgren. Az első részt anno még a '92-es (vagy '93-as?) cannes-i filmfesztiválon is bemutatták.

A Tökéletes Katona második része (a Van Damme-os) volt az utolsó Van Damme film, amit mozikban is bemutattak szerte a világon, és ahogy te is írtad irtózatos bukta volt.

Ezeket a TV-filmeket én nem láttam, de nem is erőltetem a megtekintésüket.
süti beállítások módosítása