Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Box Office: Sasszemmel az élre törve

2008.09.28. 19:38 koimbra 1 komment

D.J. Caruso és Shia Labeouf újra összeálltak, utóbbi közös munkájuk a Disturbia volt, amely egész szépen hozott a kasszáknál. A forgatókönyvet Steven Spielberg ötlete alapján írták és többször is átdolgozták. A film nem nyitott rosszul, de azért a következő hetekben is jól kéne teljesítenie, hogy a gyártási költségeit behozza.

Második helyen kezdett Richard Gere és Diane Lane romantikázása, a kritikák ezt sem kedvelték, a kritikusok 25 %-a szerint jó csak. A film Nicholas Sparks regénye alapján készült George C. Wolfe rendezésében, aki eddig csak tévés produkciókat dirigált. Gere és Lane legutóbbi filmje, a Hűtlen 14 millióval nyitott és 53 millióig jutott

 

839 moziban mutatták be a Fireproof drámát és a negyedik helyet sikerült megkaparintania a top10-ben. Fél millió dollárból hozták tető alá és hat és fél milliót hozott a hétvégén.

 

Szintén elég kevés moziban került bemutatásra Spike Lee háborús drámája a Miracle at St. Anna, elég gyengén kezdett, szinte biztos, hogy nem fogja behozni a költségeit. Lee múltkorában beszólt Cline Eastwoodnak, hogy A dicsőség zászlajában nem voltak néger szereplők, talán emiatt is készítette el a filmet, amit eredetileg júniusban mutattak volna be, aztán tették át szeptemberre. Előzetesen nem lehetett túl sok jót hallani erről a műről, Lee is inkább menti, ami menthető és a Belső ember második részéről tárgyal.

 

Régebbi filmek: A múlt heti első helyezett, a Lakeview Terrace megfelezte múlt heti bevételét, a harmadik helyre csúszott le, 40 millióig azért még eljuthat. Az Igor 29 %-ot csökkent az előző víkendhez képest, ha tudja tartani ezeket a kis eséseket, behozhatja a költségeit. Al Pacino és Robert De Niro krimije nem jött a be népnek, Amerikában biztosan nem teljesíti az elvárt szintet.A Burn After Reading 44 %-ot zuhant, de halad szépen a 60 milliós cél felé.

 

Limitált bemutatók: 435 moziba került be a Choke (előzetes), 1,3 millió dollárt hozott, ez egy gyenge közepes eredmény. Még kevesebbeket érdekelt a The Lucky Ones (előzetes), amely 425 mozi játszott és 208,000 dollárt keresett, ami 489 dolláros átlagot jelent, irtó gyenge.

 

 

Cím

Hétvégi bevétel

Eddigi összbevétel

Büdzsé

Info

Sasszem (Eagle Eye)

29,2

29,2

80

Előzetes, Képek

Nights at Rodanthe

13,5

13,5

 

Poszter és előzetes

Lakeview Terrace

7

25,7

20

Előzetes, jelenetek

Fireproof

6,5

6,5

0,5

Előzetes

Burn After Reading

6,1

45,5

37

Előzetes,

poszterek

Igor

5,5

14,3

30

Előzetes

Righteous Kill

3,8

34,8

60

Előzetes,jelenetek

A spanom csaja (My Best Friend's Girl)

3,8

14,5

20


Feliratos előzetes

Miracle at St. Anna

3,5

3,5

45

Előzetes, tv spot

Tyler Perry's The Family That Preys


3,1


32,8

 

 

 

 Következő héten 7 új produkció érkezik, ezek közül egy, a Religulous már szerdán látható lesz, a többit szokás szerint pénteken mutatják be. Itt lesz Raja Gosnell új műve a Beverly Hills Chihuahua, amit szvsz szétszednek a kritikák majd, no meg jön a Blindess is.

Címkék: boxoffice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr59686073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.09.28. 21:17:16

Spanom csaja ilyen gyengén muzsikál? Pedig simán nézhető filmecske.
Számomra a Burn after reading is meglepetés. Többre számítottam valamiért.
süti beállítások módosítása