Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brett Ratner Jokert rendezne

2008.09.29. 12:30 koimbra 5 komment

Brett Ratner neve mostanában elég sok projekt kapcsán felmerül. Pletykálták, hogy ő lehet majd a Conan rendezője, aztán ő maga beszélt arról, hogy konkrét elképzelése van egy lehetséges Superman produkcióval kapcsolatban, majd neve szintén szóba került a Guitar Hero játék megfilmesítésével (a játékról itt olvashattok bővebben). Mellesleg a God of Warból is ő készítheti el a filmváltozatot. Tehát nem fog unatkozni, de azért szóba hozta még Jokert is.

Elmondása szerint nagy rajongója Batmannak, gyerekként a Denevérember volt az ő hőse és féltékeny is Christopher Nolanra, hogy ő rendezhette meg a filmet, de szerinte igazán jó munkát végzett. Ám ezekben a sztorikban még annyi más általa  kedvelt karakter található és ezernyi lehetőség van egy spin-off filmben, sok-sok gonosztevő és hős mászkál Batman világában.

Elsődlegesen Joker mozit rendezne meg, ahol bemutatná a figura lehetséges eredetét és Robert Downey Jr.-t tudná elképzelni a szerepre.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr41687054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz · http://nyusszogo.blog.hu 2008.09.29. 13:08:01

Lassan minden filmrendezőnek lesz Batman-trilógiája.

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.09.29. 14:48:42

Eddig még senkinek sincs:)

Nekem egyébként olyan érzésem van, hogy Ratner tudja neki nem adnának egy Joker filmet, ezért a legnagyobb nevet dobta be, így ha egy másik kevésbé nagyobb nevet dobna be, annak a jogait megadnák neki és örülnek, hogy leszállt a Joker témáról

nyuszisz 2008.09.29. 18:33:12

A korábbiak nem trilógiák voltak ? :) Látszik, hogy nem láttam mind :)

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.09.29. 21:17:49

Volt ugye már négy film is a Begins és a TDK előtt, de Tim Burton, Joel Schumacher és Christopher Nolan is "csak" két-két filmet rendezett. Tehát Batman trilógiája még egy rendezőnek sincs. (Nolan-nek most jó esélye van rá, hogy lesz.)

VVega · https://debugme.eu/ 2008.09.29. 21:41:14

Én Scumacher-trilógiát akarok!!! XD
süti beállítások módosítása