Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Írják a Szárnyas fejvadász 2. részét?

2008.09.30. 14:21 koimbra 4 komment

Travis Wright és John Glenn, a Sasszem forgatókönyvírói nekiálltak a Szárnyas fejvadász folytatásának, lehetett olvasni a minap a külföldi mozis honlapokon. John Glenn viszont néhány órával később azt mondta, hogy ez nem igaz, azt viszont elismerte, hogy régebben Wright-tal elkezdtek dolgozni egy folytatáson, de az még évekkel ezelőtt volt és nem is jutottak túl messzire vele, főleg azért mert az első rész teljesen tökéletes volt és elég nehéz lett volna hasonlót kreálni.

Tehát maradt Travis Wright, aki mögött jelenleg nem áll sem producer, sem stúdió. A Szárnyas fejvadászt Ridley Scott rendezte és 1982-ben mutatták be, ez volt a cyberpunk film előfutára. Anyagilag nem volt sikeres, de később videón kultstátuszra tett szert. Az eredeti verzión a stúdió sokat változtatott, de később megjelent egy rendezői változat is, amelyhez Scottnak semmi köze nem volt, aztán jött még egy verzió, amit már Scott készített.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr54688973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy2.wordpress.com 2008.09.30. 15:06:05

Az első rész az úgy volt jó, ahogy volt. Én nem tudok elképzelni egy folytatás, főleg Harrison Ford nélkül.

DE, minthogy e kérdésben az én szavam mit sem ér, így lehetséges, hogy egy szép napon látjuk a "Blade Runner 2"-t

spongebob 2008.10.01. 09:09:03

Újabb példa Hollywood mániákus folytatáskényszerére. Egyébként meg igazuk van:nem tudnának hasonló jót kreálni.
Tehát:el a kezekkel a Szárnyas Fejvadásztól!

Francis W. Scott · http://franciswscott.eu 2008.10.02. 00:45:49

Azt hittem, hollywoodi ostobaságokon már nem fogok meglepődni sosem, de ez kicsapta nálam a biztosítékot rendesen! Blade Runner 2??? Minek? Hogyan? Miért? Vagy feltámasztják Philip K. Dicket (esetleg kapcsolatba lépnek a szellemével a hipertérben, hehe), vagy félelmetes rakás lószar lesz az egész. Atomot nekik!

Gee 2008.10.02. 10:21:00

Könyvben amúgy K.W. Jeter írt második részt. P. K. Dick jó barátja volt, ha jól tudom, bár nálunk nem ismert annyira.
süti beállítások módosítása